2010. július 1.

Rafael, a borbely

A borbelyom egy ~40 eves vekony magas kedves mosolyu ferfi, Rafael, Tadzsikisztanbol :) 

A csajok manukur-pedikurre jarnak, nekem Rafael jelenti havi 1x az uri szorakozast, ujjaszuletve jossz ki tole minden alkalommal. Szoktunk beszelgetni futasrol, fenykepezesrol, de ma mondja, hogy elkoltoznek! Meg jo, hogy ultem mikor mondta. Az ok a Goldman Sachs vezerkaranak uj irodahazba koltozese, mint kiderult ok teszik ki az ugyfelei nagy reszet. Velhetoen hajvagas kozben az egyik Goldman fejes megkerte a tulajt, hogy mi lenne, ha jonnenek veluk az uj irodahazba. Szinte ingyen biztositanak nekik az uj epulet alagsoraban egy helyet, csak jojjenek. 

Mondja Rafa, hogy mindenfele Wall St fejeseknek vagja a hajat mar 15 eve, ismerem-e Kohnt, mondom van itt egy par Kohn… :) Valami prezident a Goldmannal. Jaa, Gary Cohn? A Goldman President es COO? Hallottam rola… Na neki peldaul en vagom a hajat, meg Paulsonnak, az is nagy fejes allitolag. Hank Paulsonnak? A GS volt CEO-ja, kesobbi amerikai penzugyminiszter? Jaja, neki is. Hoppa - te Rafa, ha legkozelebb panaszkodik valamelyik Wall St. bank CEO-ja, hogy szar az IT, szolj neki nyugodtan, hogy te tudsz egy jo embert from Hungary, megszerel barmit.

Jovo heten egy ev utan Pesten leszek ujra es remelem sok regi barattal tudok talalkozni. Aki beszol a hajamra, az a fentiek fenyeben tegye!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése