2010. március 12.

Times Square-en a nevem

Aprosagokkal is lehet motivalni az embert, sot. Tavaly a ceg sokszori unszolasara onkenteskedtem egy harlemi iskolaban sutottem hamburgert kis fekete ordogoknek. Nalunk olyan szintre vittek ezt, hogy kb. 5.000 onkenteskedesi lehetoseg kozul valaszthatok egy weblapon, kategoriak es lakhely szerint szurve. Mehetek heti egy alkalommal felolvasni konyvet vak veteranoknak vagy elvallalhatom ingyen egy ovoda rendszergazdai feladatait vagy pucolhatok jatszoteret egy iskolaudvarban. Csak kattintanom kell es mar fel is iratkoztam.

Tudjuk mi az a ticker? Ahol a tozsde-arfolyamok suhannak el, pl. a CNN lableceben lathattal ilyet mar. New York egyik jellegzetessege cegunk kozponti epulete a Times Square-en, aminek az oldalan van egy block szeles es kb. 5 emelet magas aprocska ticker, harom sorban rohannak az arfolyamok amig nyitva van a Wall St-i tozsde. Este gazdasagi rovidhirek futnak rajta meg par oran at, ejjelre teljesen kikapcsoljak.

Tickeren a nevem
Mi koze a kettonek egymashoz?

A heten irt mailt a HR, hogy ki fogjak irni a tickeren azok nevet, akik tavaly onkenteskedtek a cegtol. Mivel van vagy 4.000 onkentes a listajukon, egy heten at toljak, minden nap tozsdezaras utan ket oran keresztul. Meg azt is megirtak, hogy az en nevem penteken jon du. 3-5 kozott. Pont most.

Szerintem jofejseg, velhetoen nem kerult sokba.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése