2011. január 7.

New Year's Midnight Run 2011

A tavalyi szilveszter utan iden nem volt kerdes egy percig sem, hogy en hol fogom visszaszamlalni 2010 utolso masodperceit: A New Year’s Midnight Run rajtjanal a Central Parkban! A legvidamabb verseny az osszes kozul, ejfelkor indul januar 1-en.

Iden sikerult viszont negy masik baratomat, Juli, Timi, Huba es Gabort is ravenni, hogy velem tartsanak, mindegyiknek ez volt az elso ujevi futasa, nemelyik meg a 6km miatt is aggodott picit, de mondtam hogy ez nem veseny hanem buli, egyutt futunk es nem lesz gond. Tortent hat, hogy dec 31-en estefele elkezdtunk nalam gyulekezni, volt salata, fasirt, palacsinta (lekvaros, nutellas, kakaos es turos is!), kis forralt bor, kis palinka, hogy legyen hangulat. Lett… :)

Szalonspiccesen
Juli futoblogos poloban
11 ora utan egyutt kocogtunk le a rajthoz es meg en is huledezve neztem a tomegre: kepzelj el szilveszter ejszakajan ejfel elott negyed oraval a sotet Central Parkban 5.000 futot felsorakozni a rajthoz, ami mellett ket szinpadon toljak a discot eloben, hangosbemondon lelkesitik a nepet es vagy 2.000 szurkolo meg csak ugy kijott minket unnepelni! Otezer ember majd mind jelmezben, mert ezek az amcsik ilyenek. Abraham Lincoln, Batman, Mr Spock (ez en voltam) es egy azsiai csaj Gladiator, csak hogy teljes legyen a kepzavar. Juli lila parokaban es futoblogos poloban feszit! Rajtam a Spock jelmez alatt volt a futoblogos polo, az egyik vakus kepen atvilagit alulrol a Nike logo :) Ejfelkor dordult el a rajtloves es a tuzijatek is, majd’ 20 percig ment a fejunk felett, elvileg itt mar futnunk kellett volna, de az 5.000 ember mire elindult, eltartott vagy 10 percig mire atleptuk a rajtvonalat. Mazlink volt az idovel, mert bar meg mult hetrol volt egy csomo ho a parkban, szep feher volt minden, de kellemes 5 fok volt es az utak teljesen szarazak, idealis volt minden szempontbol. A 6 km alatt mi vegig rohogtunk, magunkon es a tobbieken, azok a jelmezek, jezusom… par kep talan ad izelitot http://picasaweb.google.com/daniel.varga12/201011NewYearSMidnightRun

Ejfel utan a Central Parkban
A verseny utan meg haza kellett fussunk igy nekunk ez osszesen kb 11 km lett es ekkor meg ejjel 2 ora se volt. Otthon folytattuk a partyt, kaja pia zene tanc, kifulladasig tombolt a magyar kompania 2011 januar 1-en. Irto jol esett futassal kezdeni az evet ujbol, plane barataim tarsasagaban. Masnap delutan amikor felkeltem belem nyilallt, hogy en meg futnek egy kicsit, hisz az a reggeli inkabb kocogas volt ezert ratoltam egy masik 12 km-t meg egyedul, igy gyakorlatilag jan 1-en letoltam egy felmaratont osszesen es ettol este igen jol ereztem magam :) 

Ezen a napon e blog is a harmadik esztendejebe lepett, koszonom azoknak akik az eleje ota ide jarnak es orulok az ujonnan jotteknek. BUEK fiatalok!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése